Uttråkad

Fy farao vilken tråkig dag. Har inte gjort nånting, försökte sola men hade inte nog med tålamod för att ligga där. Inge trött är jag heller. Kul att det kommer vara lika tråkigt imorgon, så mycket liv har jag liksom.

Har jobbat två kvällar/nätter nu. Har gått jättebra, i onsdags jobbade jag till kvart i tre och igår till halv tolv. De flesta passen kommer vara till runt halv tolv, känns ganska bra för det blev lite väl drygt att sitta där till kvart i tre faktiskt. Får ta med mig datorn i fortsättningen så jag har nåt att roa mig med när barnen har somnat. De var väldigt lättnattade får jag lov att säga, är ju van tvillingarna så det var lite skillnad.

Annars finns det väl inte så mycket mer att skriva om direkt, får hoppas att nån kan komma och hälsa på snart...

Otrött

Jag kan inte sova! Jävla granne han förstörde hela min helgplanering. Igårkväll hade han inflyttningsfest eller nåt och de spelade lite musik och så och visst inga problem det var ju fredag och grejer. Och jag tänkte att de säkert skulle vidare ut sen så de skulle inte hålla på så länge, eller åtminstone vara lite tystare när det blev sent för att de bor ju i lägenhet.  Klockan tre så blev de tysta bredvid, fram till dess så kunde jag ligga i min säng och sjunga med till varenda jävla låt de spelade eller dunka huvudet  väggen i takt med basen. När jag skulle gå ut imorse för att träna, senare än planerat för att jag var så jäkla trött, så funderade jag seriöst på att sparka på dörren men tänkte att då får jag väl stryk :P Och nu är jag inge trött så det blev ingen tidigkväll ikväll heller.

Har badat för första gången i år idag, i havet och allt. Var himla skönt för det var väldigt varmt här idag. Sen blev det grillning och hopp på studsmatta hos min morbror så det var en trevlig dag.
Imorgon blir det något så spännande som tvättstugan...

RSS 2.0