Inflyttad

Igår flyttade jag in i den nya lägenheten och denna dag har gått till att städa och plocka upp, ändå har jag typ allt kvar i lådorna. Men jag väntar på möbler och grejer med Munkforsleveransen som kommer på måndag då ska det bli ordning när jag har nåt att ställa allt i.
Nu ikväll har jag haft brandvarnar problem, batteriet hade blivit dåligt så den började pipa med jämna mellanrum. Till att börja med så var det inte det lättaste att ta ner den, stod på skrivbordstolen så jag var den som snurrade runt mest när jag skulle vrida på skiten. När jag till slut fick ner den så var det minsann inte bara att öppna en liten batterilucka inte nej nej. Hela baksidan skulle bort på nåt sätt, man skulle pilla eller trycka upp fyra spärrar men det gick inte att få upp ändå för det var nån liten flik ivägen. Till slut, efter att jag funderat på att slå sönder den eller slänga ut den, så lyckades jag halvt bryta upp baksidan tillräckligt för att jag skulle kunna få in ett finger och pilla bortkablarna från batteriet och butta bort det från hållaren. Nu ligger den på bänken med baksidan på fortfarande men batteriet är löst och den är tack och lov tyst. Den rör jag inte förrän mamma och pappa kommer på måndag.
Har himla fin utsikt, ser ända till globen. Kommer nog bli bra det här när jag får hit rätt grejer och ställa i ordning så som jag vill ha det, och när jag får tag på persienner.

Går tydligen inte att lägga upp den här videon men http://www.youtube.com/watch?v=4tkY08MhfoU så kände jag mig förut...

Maria Inget Liv Larsson

Packar och pluggar på muskler en lördagkväll, kuligt värre. På gnällhumör är jag också så jag går runt och gnäller för mig själv. Lite uppiggande är det att jag får flytta snart i alla fall. Imorgn ska jag dit och titta och få nycklarna.
Nej om man skulle ta och ta tag i saken igen då...

Längtar

Fy bubblan vad jag längtar tills jag får flytta till den nya lägenheten! Borde bli innan 1:a juni eftersom hon som bodde där har flyttat ut redan. Fast bostadsförmedlingen var tydligen tvungen att ha nån koll först i alla fall men det kan inte ta en hel månad innan de kan fixa det, så jag sikar på 1:a maj helst tidigare ändå...

Premiärgrillning

Är väl bäst att jag uppdaterar lite oftare här så Sanna kan sluta klaga på mig :P
Idag kom Micke med familj hit och jag åkte till hotellet för att möta dem. De bor för den delen på samma hotell som körslaget, så jag och Ann-Marie hoppades att vi skulle få se Andreas Johnsson men det gjorde vi tyvärr inte, körerna såg vi däremot. Inte alla som åkt hiss med Team Lisa inte.
Hur som helst, efter en liten fika ochlekstund i Alfons Åbergs lekland för barnen så bar det av till Anders där det blev första grillningen i år, tårta och massa lek för barnen så de slocknade på väge hem till mig.
Imorgon är det lördag och jag måste gå upp halv åtta, men ska man till Skansen så ska man...

Höjdarvecka

Det har det verkligen varit. Klarade tentan och har fått tag på en lägenhet, plus att jag får flytta in tidigare än vad jag först trodde så jag slipper bo hos nån annan i en månad. Och imorgon kommer tvillingarna hit, kan nästan inte bli bättre just nu ju.
Är dock för rastlös för att det ska kunn vara nyttigt så jag måst hitta på nåt att göra...


RSS 2.0