Grattis till mig!

Måste ju nämna att jag fyller år idag, i alla fall i en timme och 15 minuter till :P
Har varit en helt okej födelsedag, började med att åka till skolan och vara där fram till lunch då det var dags att möta upp mamma och pappa för att ta sig till IKEA och handla lite bra att ha saker. Fika blev det också där. Sedan åkte vi tillbaka till Tullinge och åt en efterlängtad pizza och sedan fick det vara bra för idag.
Var riktigt skönt att vara hemma under helgen, hann med en hel del ändå och hör på den här, tåget var i tid! Så halv tolv på fredag förmiddag var jag i Karlstad och då träffade jag Jenny en stund innan jag klippte mig och gick till min bror där pappa väntade. På kvällen blev det familjemys med Sara som extra familjemedlem. På lördag var det dags för tårtkalas med hela familjen + Malin. Hann inte med att träffa alla som jag ville träffa men får åka hem igen snart så löser det sig.
Har i alla fall världens bästa familj och vänner som ställer upp så med allt så tack för det :)
Nu är det nog dags för sängen tror jag bestämt...

Hurtigt...

Men totalt onödigt att gå ut och springa imorse kan jag ju lugnt konstatera så här i efterhand. Var inte skönt nånstans, var alldeles för kallt, men nu är det gjort i alla fall.
Sitter och letar lägenhet för fullt, det går så där, hittar lediga gör jag ju men hamnar så väldans långt bak i kön så det blir ju hopplöst. Men har fått lite tips nu som jag ska ta tag i, får se hur det går hoppas att det ger något i alla fall.
Nu får jag nog ta och laga mat och sen i eftermiddag ska jag in till stan och fika, det är aldrig fel.
Snart får jag äntligen åka hem också, bara 6 dagar kvar om jag inte räknar med idag och det gör jag inte så det så...

Behövligt

Efter en kväll hos min morbror med lite mario kart, god mat, efterrätt och meldoifestival så känns det lite bättre. Fick till och med lite skrivet på hemtentan innan jag åkte dit. Väldigt lite var det dock men eftersom vi ska ha dubbelt radavstånd så är snart första frågan klar i alla fall. Imorgon ska jag göra ett försök att ta mig till ett bibliotek och låna en bok så jag kan skriva referenserna rätt, vore ju tråkigt att få underkänt pga av det faktiskt. Tvätta ska jag göra också, det gället att boka upp sig hela dagen då funkar det...


Blä

Jag vill hem nu faktiskt...

RSS 2.0