Segaste dagen ever

Ja verkligen, har inte varit nån bra första advent det här. Saknar tipspromenaden hemma ju. Irriterad på idiotlärare är jag också. Är väl inte mitt fel att hon inte svarar på mail så jag vet vad som ska kompletteras. Nu fick jag chansa på vad som skulle ändras och lämnade in den hela tre timmar för sent. Då gnäller hon om att hon inte vet om hon hinner rätta. Och på ett annat arbete så fick jag inte tycka vad jag ville heller. Uppgiften var att säga vad man tyckte om texten och hur den tog upp genus, när hon läst mitt arbete så fick jag tillbaka "så kan du inte tycka, för den uppfattningen har inte jag fått". Hon kan gå och ta sig nånstans. Hoppas hon får sparken efter våran utvärdering av kursen...

Besök

Har haft föräldrabesök under helgen. Det var mycket trevligt, men lite skönt när de åkte idag ändå för satan i gatan vad de snarkar. De hade i alla fall med sig lite julsaker och en adventsljusstake som står otänd i fönstret, den får inte tändas förrän till helgen. Min lilla gran hade de också med sig, men grejerna som ska vara i den var däremot inte med, så det får Sanna och Martina ta med sig när de kommer näst nästa helg. Då blir det äntligen Twilight sen får vi se vad vi hittar på att göra. Ska bli väldigt kul att de kommer hit i alla fall :)

Till slut så

Äntligen blev det seger! Vi tyckte det var lika bra att ta i ordentligt när vi ändå var igång så matchen slutade 13-2 till oss :) På kvällen blev det en sväng till Linda som fyllde år, vi som var där var en aning trötta efter matchen men det var en väldigt trevlig och rolig kväll.
Imorgon ska jag till skolan på någon ny, antagligen värdelös, föreläsning. Vi får våra praktikplatser också, när jag ändå har smittats av Malin (Falk) och är negativ, så lär jag väl inte få den platsen jag skrivit upp mig på utan hamna på nåt jävla ålderdomshem i Södertälje eller nåt.
Nej, nu kan jag inte dra ut så mycket mer på den här söndagen om jag ska orka ta mig upp i tid imorgon...

Seg

Har inte riktigt kommit igång med dagen än, orkar inte ta tag i något sitter och kollar på segling. Skulle gärna gå och lägga mig igen. Men ska göra ett försök att ta mig till gymmet och göra lite ryggträning, har för ont i halsen för att gå ut och springa. Men ingen feber enligt min sprillans nya febertermometer så då är det onödigt att sitta hemma hela dagen.
Ikväll blir det bowling med laget, ska bli kul var väldigt länge sen jag spelade det.
Nej nu får jag lov att ta tag i saken, träning nästa och lite halstabletter på vägen hem...

RSS 2.0